Skip to content

Turistička karta Zagreba i šire okolice I.

Turistička karta Zagreba i šire okolice I 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Želite upotpuniti apartman, hotelsku sobu, recepciju, agencijski ili uredski prostor, restoran, želite ga učiniti atraktivnijim? Turistička karta Zagreba i šire okolice idealna je upravo za to. Dekorativan i koristan detalj koji nudimo u različitim dimenzijama … printanu na različitim materijalima … uokvirenu kao sliku, s letvicama ili kao poster koji možete uložiti iza stakla.

Uz to nudimo vam mogućnost personalizirane karte, samo vaše, s:
• označenom lokacijom vašeg turističkog ili poslovnog objekta
• logotipom i informacijama o Vašoj firmi

Učinite vaš prostor ugodnijim za boravak gostiju, dodajte mu vrijednost!

Opis karte

Vrlo detaljna i sadržajna Turistička karta Zagreba i njegove šire okolice prva je karta tog tipa i tog područja na našem tržištu koja odgovara na pitanja: Što vidjeti? … Kamo na izlet? … Gdje dobro pojesti i popiti? … Gdje i kako se aktivno odmoriti? … i to na četiri jezika (hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom).
Turistička karta Zagreba i šire okolice uz kompletnu cestovnu mrežu i prometne informacije sadrži oko 40 vrsta turističkih informacija: prirodna i kulturna baština pod zaštitom UNESCO-a, prirodne i kulturno-povijesne znamenitosti i atrakcije, biciklističke staze, izletišta, posjetiteljski centri, ulazi u parkove, špiljarenje i speleoavanture, slobodno penjanje, vidikovci, jahanje, špilje i jame, paragliding, parkovi prirode i regionalni parkovi s informacijama, planinarski domovi, poučne staze, vinske ceste, toplice i lječilišta, planinarenje, vodeni i adrenalinski parkovi, promatranje ptica, rafting, kajak i kanu, kampovi, arheološki lokaliteti, crkve, samostani, stari grad, dvorac, muzej, sportski aerodrom, svetište, golf, Zoo, …

Turistička karta Zagreba i šire okolice I ZKL

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Turistička karta Zagreba i šire okolice I ZKO

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 861 mm, 1200 x 1033 mm i 1400 x 1205 mm (ovo su predloženi formati karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– cijelu kartu ili samo legendu moguće je izraditi i na drugom stranom jeziku
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije u prazne prostore oko karte (info vaše tvrtke, fotografije, popise, …), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

Turistička karta Hrvatskog zagorja s vinjetama I.

Turistička karta Hrvatskog zagorja s vinjetama I 00

Turistička karta Zagrebačke županije s vinjetama I.

Turistička karta ZG županije s vinjetama I 00

Turistička karta Hrvatske I.
(s vinjetama atrakcija i znamenitosti)

Turistička karta Hrvatske I. s vinjetama 00