Skip to content

Turistička karta Karlovačke županije s vinjetama I.

Turistička karta Karlovačke županije s vinjetama I 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Opis karte

Turistička karta Karlovačke županije s vinjetama atrakcija i znamenitosti jedinstveno je dvojezično (hrvatski i engleski jezik) izdanje. Detaljna karta županije uz kompletnu cestovnu mrežu i sva naselja sadrži preko 40 vrsta turističkih i ostalih informacija poput: prirodne i kulturno-povijesne znamenitosti i atrakcije, špiljarenje i speleoavanture, slobodno penjanje, jahanje, park prirode s informacijama, planinarski domovi, planinarenje, vodeni i adrenalinski parkovi, promatranje životinja i ptica, rafting, kajak i kanu, kampovi, arheološki lokaliteti, crkve, samostani, stari grad, dvorac, muzej, …

Turistička karta Karlovačke županije s vinjetama I ZKL

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Turistička karta Karlovačke županije s vinjetama I ZKO

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 1207 mm, 1200 x 1449 mm i 1400 x 1690 mm (ovo su predloženi formati karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– cijelu kartu ili samo legendu moguće je izraditi i na drugom stranom jeziku
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije u prazne prostore oko karte (info vaše tvrtke, fotografije, popise, …), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

Karta Karlovačke županije I.

Karta Karlovačke županije I 00

Turistička karta Istre, Kvarnera, Gorskog kotara, Like i Karlovca s vinjetama I.

Turistička karta Istre-Kv-GK-Like-KA s vinjetama I 00

Turistička karta Hrvatske I.
(s vinjetama atrakcija i znamenitosti)

Turistička karta Hrvatske I. s vinjetama 00