Skip to content

Karta Zagrebačke županije I.

Karta Zagrebačke županije I 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Želite upotpuniti apartman, hotelsku sobu, recepciju, agencijski ili uredski prostor, restoran, želite ga učiniti atraktivnijim? Karta Zagrebačke županije idealna je upravo za to. Dekorativan i koristan detalj koji nudimo u različitim dimenzijama … printanu na različitim materijalima … uokvirenu kao sliku, s letvicama ili kao poster koji možete uložiti iza stakla.

Uz to nudimo vam mogućnost personalizirane karte, samo vaše, s:
• označenom lokacijom vašeg turističkog ili poslovnog objekta
• logotipom i informacijama o Vašoj firmi

Učinite vaš prostor ugodnijim za boravak gostiju, dodajte mu vrijednost!

Opis karte

Karta Zagrebačke županije jedinstveno je dvojezično (hrvatski i engleski jezik) izdanje. Detaljna karta županije uz kompletnu cestovnu mrežu i prometne informacije sadrži i sva službeno proglašena naselja, te 30 vrsta prometnih i ostalih informacija.

Zidna karta Zagrebačke županije I 01

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Zidna karta Zagrebačke županije I 02

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 625 mm, 1200 x 750 mm i 1400 x 875 mm (ovo su predloženi formati karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– cijelu kartu ili samo legendu moguće je izraditi i na drugom stranom jeziku
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije u prazne prostore oko karte (info vaše tvrtke, fotografije, popise, …), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

Turistička karta Zagrebačke županije s vinjetama I.

Turistička karta ZG županije s vinjetama I 00

Turistička karta Zagreba i šire okolice I.

Turistička karta Zagreba i šire okolice I 00

ZAGREB
Turistička karta grada II.

Karta šireg središta grada Zagreba II 00