Skip to content

OTOK HVAR –Turistička karta otoka Hvara 680 x 235 mm I.

OTOK HVAR - Turistička karta 680 x 235 mm I 00
OTOK HVAR - Turistička karta 680 x 235 mm I savijena 1

Primjer džepne složene karte na format 13,6 x 23,5 cm.

Vrste prodaje:

grafička priprema = 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Želite upotpuniti apartman, hotelsku sobu, recepciju, agencijski ili uredski prostor, restoran, želite ga učiniti atraktivnijim? Turistička karta otoka Hvara idealna je upravo za to. Dekorativan i koristan detalj koji nudimo u različitim dimenzijama … printanu na različitim materijalima … uokvirenu kao sliku, s letvicama ili kao poster koji možete uložiti iza stakla.

Uz to nudimo vam mogućnost personalizirane karte, samo vaše, s:
• označenom lokacijom vašeg turističkog ili poslovnog objekta
• logotipom i informacijama o Vašoj firmi

Učinite vaš prostor ugodnijim za boravak gostiju, dodajte mu vrijednost!

Opis karte

Turistička karta otoka Hvara jedinstveno je dvojezično izdanje (hrvatski i engleski jezik). Turistička karta otoka Hvara uz kompletnu cestovnu mrežu i prometne informacije sadrži oko 20 vrsta turističkih informacija s istaknutim atrakcijama i znamenitostima, popis luka i lučica za plovila, ružu vjetrova, pomorske linije Splitskog područja, važnije telefonske brojeve, te legendu oznaka na hrvatskom i engleskom jeziku.

Zidna turistička karta otoka Hvara 680x235 I 01

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Zidna turistička karta otoka Hvara 680x235 I 02

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 346 mm, 1200 x 415 mm i 1400 x 484 mm (ovo su predloženi formata karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr  ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– cijelu kartu ili samo legendu moguće je izraditi i na drugom stranom jeziku
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije u prazne prostore oko karte (info vaše tvrtke, fotografije, popise, …), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

OTOK HVAR
Turistička karta I. s vinjetama

OTOK HVAR - Turistička karta I 00

OTOK HVAR
Karta I.

OTOK HVAR - Karta I 00

OTOK HVAR
Karta II.

OTOK HVAR - Karta II 00