Skip to content

Turistička karta otoka Cresa i Lošinja II.

Turistička karta otoka Cresa i Lošinja II

Vrste prodaje:

grafička priprema = 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Želite upotpuniti apartman, hotelsku sobu, recepciju, agencijski ili uredski prostor, restoran, želite ga učiniti atraktivnijim? Turistička karta otoka Cresa i Lošinja idealna je upravo za to. Dekorativan i koristan detalj koji nudimo u različitim dimenzijama … printanu na različitim materijalima … uokvirenu kao sliku, s letvicama ili kao poster koji možete uložiti iza stakla.

Uz to nudimo vam mogućnost personalizirane karte, samo vaše, s:
• označenom lokacijom vašeg turističkog ili poslovnog objekta
• logotipom i informacijama o Vašoj firmi

Učinite vaš prostor ugodnijim za boravak gostiju, dodajte mu vrijednost!

Opis karte

Turistička karta otoka Cresa i Lošinja jedinstveno je dvojezično izdanje (hrvatski i engleski jezik). Turistička karta otoka Cresa i Lošinja uz kompletnu cestovnu mrežu i prometne informacije sadrži više od 20 vrsta turističkih informacija s istaknutim atrakcijama i znamenitostima, popis luka i lučica za plovila, ružu vjetrova, malu kartu šire okolice, popis općina i turističkih zajednica s informacijama, važnije telefonske brojeve, te legendu oznaka na hrvatskom i engleskom jeziku.

Zidna karta otoka Cresa i Lošinja II 01

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Zidna karta otoka Cresa i Lošinja II 02

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 500 x 1300 mm i 700 x 1820 mm (ovo su predloženi formata karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr  ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– cijelu kartu ili samo legendu moguće je izraditi i na drugom stranom jeziku
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije u prazne prostore oko karte (info vaše tvrtke, fotografije, popise, …), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

Turistička karta otoka Cresa II.

Turistička karta otoka Cresa II. 00

Turistička karta otoka Lošinja II.

Turistička karta otoka Lošinja 00

OTOCI CRES I LOŠINJ
Karta I.

OTOCI CRES I LOŠINJ - Karta I 00