Skip to content

Zidna cestovna i turistička karta Hrvatske 750T II.
sa županijama u boji

Zidna cestovna i turistička karta Hrvatske 750T II 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 500,00 – 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Opis karte

Drugi set zidnih karata Hrvatske u ponudi izrađen je iz karte mjerila 1:750 000. Kartu nudimo u dvije varijante ovisno o podlozi (osjenčana podloga s zelenkastim tonovima i podloge županija u boji). Ova karta je sa podlogom županija u boji. Karta obuhvaća cjelokupno područje Hrvatske, gotovo cijelo područje BiH i Slovenije, te manji dio Mađarske, Srbije, Italije i Crne Gore. Na karti je detaljno obrađeno područje Republike Hrvatske sa kompletnom cestovnom mrežom i nizom prometnih informacija, kao i 50-tak vrsta prometnih i turističkih informacija. Uz kartu se nalaze dodaci: mjerilo, tumač oznaka na hrvatskom i engleskom jeziku i impresum.
Prema narudžbi odnosno vašim potrebama na kartu je moguće ukomponirati: karte većih gradova, malu kartu županija s popisom, razne dodatke vezane za promet (manje karte cestovnog, željezničkog, pomorskog i zračnog prometa, brzine na cestama, važniji telefonski brojevi, …) i turizam (karta parkova, karta kulturne i prirodne baštine pod zaštitom UNESCO-a, …)

Zidna cestovna i turistička karta Hrvatske 750T II ZK L

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Zidna cestovna i turistička karta Hrvatske 750T II ZK O

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 1000 mm, 1200 x 1200 mm i 1400 x 1400 mm (ovo su predloženi formati karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– tumač oznaka / legendu moguće je izraditi na više stranih jezika
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije (info vaše tvrtke), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

VELIKA zidna cestovna i turistička karta Hrvatske 300T I.
(osjenčana podloga)

VELIKA zidna cestovna i turistička karta HR 300T I 00

VELIKA zidna cestovna i turistička karta Hrvatske 300T II.
(sa županijama u boji)

VELIKA zidna cestovna i turistička karta HR 300T II 00

Zidna cestovna i turistička karta Hrvatske 750T I.
(osjenčana podloga)

Zidna cestovna i turistička karta Hrvatske 750T I 00