Skip to content

Vinska karta Hrvatske II.
tamnoplava podloga

Vinska karta Hrvatske II tamnoplava podloga 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 200,00 – 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Opis karte

Jednostrano i jednojezično (hrvatski jezik) izdanje pod nazivom “Vinska karta Hrvatske”, još je jedna u nizu tematskih edukativnih karata proizašla iz tvrtke Romario. Kako je Vlada RH prihvatila prijedlog novog zakona o vinu i Hrvatsku podijelila na 4 vinogradarske regije tako je tvrtka Romario to odmah i primijenila. Izdanjem dominira velika karta zemljopisnih područja uzgoja vinove loze s označenim već navedenim regijama, zatim podregijama i vinogorjima. Uz glavnu kartu nalazi se i manja karta regija i podregija zbog lakše orijentacije. Uz kartu su navedena i na karti označena sva vinogorja. Zatim su uz kartu navedena i sva vina (bijela i crna/crvena) po podregijama. Uz kartu kao zanimljivost nalazi se i tekst vezan za Martinje kao i popis vinskih svetaca.

Vinska karta Hrvatske II tamnoplava podloga ZK L

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Vinska karta Hrvatske II tamnoplava podloga ZK O

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 1000 mm, 1200 x 1200 mm i 1400 x 1400 mm (ovo su predloženi formati karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– tumač oznaka / legendu moguće je izraditi na više stranih jezika
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije (info vaše tvrtke), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

Vinska karta Hrvatske I.
(s dodatnim opisom i sivom podlogom)

Vinska karta Hrvatske I s dodatnim opisom i sivom podlogom 00

Vinska karta Hrvatske II.
(siva podloga)

Vinska karta Hrvatske II siva podloga 00

Karta vinske regije Hrvatska Istra i Kvarner I.

Karta vinske regije Hrvatska Istra i Kvarner I 00