Skip to content

Velika politička karta Hrvatske II.

Velika politička karta Hrvatske II 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 200,00 – 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Opis karte

Velika politička karta Hrvatske pregledna je karta županija, gradova i općina Hrvatske, a sastoji se od centralno postavljene karte Hrvatske s jasno označenim županijama u različitim bojama. Unutar svake županije posebno su istaknuti svi gradovi i općine sa svojim sjedištima. Oko karte nalazi se popis županija, mala karta županija i tumač oznaka.

Velika politička karta Hrvatske II ZK L

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Velika politička karta Hrvatske II ZK O

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 1000 mm, 1200 x 1200 mm i 1400 x 1400 mm (ovo su predloženi formati karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– tumač oznaka / legendu moguće je izraditi na više stranih jezika
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije (info vaše tvrtke), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

Velika politička karta Hrvatske III.
(sa zastavama i podacima županija)

Velika politička karta Hrvatske III 00

Cestovna i politička karta Hrvatske I.

Cestovna i politička karta Hrvatske I 00