Skip to content

UNESCO u Hrvatskoj
bijela varijanta

UNESCO u Hrvatskoj - bijela varijanta 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Želite upotpuniti apartman, hotelsku sobu, recepciju, agencijski ili uredski prostor, restoran, želite ga učiniti atraktivnijim? Karta baštine Hrvatske pod zaštitom UNESCO-a idealna je upravo za to. Dekorativan i koristan detalj koji nudimo u različitim dimenzijama … printanu na različitim materijalima … uokvirenu kao sliku, s letvicama ili kao poster koji možete uložiti iza stakla.

Uz to nudimo vam mogućnost personalizirane karte, samo vaše, s:
• označenom lokacijom vašeg turističkog ili poslovnog objekta
• logotipom i informacijama o Vašoj firmi

Učinite vaš prostor ugodnijim za boravak gostiju, dodajte mu vrijednost!

Opis karte

Ovo dvojezično izdanje (hrvatski, engleski) jedna od dvije turističke karte baštine Hrvatske pod zaštitom UNESCO-a. Na karti je istaknuta kompletna materijalna i nematerijalna prirodna i kulturna baština Hrvatske koja je pod zaštitom UNESCO-a. Uz kartu se nalazi popis baštine (56) s prijevodom na engleski, a oko karte su raspoređene vinjete zaštićene baštine Hrvatske.

UNESCO u Hrvatskoj - bijela varijanta ZK L

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

UNESCO u Hrvatskoj - bijela varijanta ZK O

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 764 mm, 1200 x 917 mm i 1400 x 1069 mm (ovo su predloženi formati karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– tumač oznaka / legendu moguće je izraditi na više stranih jezika
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije (info vaše tvrtke), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

UNESCO u Hrvatskoj
(tamnoplava varijanta)

UNESCO u Hrvatskoj - tamnoplava varijanta 02

Nautička karta Hrvatske I.

Nautička karta Hrvatske I 00

Turistička karta Hrvatske I.
(s vinjetama atrakcija i znamenitosti)

Turistička karta Hrvatske I. s vinjetama 00