Skip to content

Turistička karta Hrvatske I.
s vinjetama atrakcija i znamenitosti

Turistička karta Hrvatske I. s vinjetama 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 200,00 – 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Opis karte

Turistička karta Hrvatske s vinjetama znamenitosti i atrakcija jedinstveno je dvojezično (hrvatski i engleski jezik) turističko izdanje na našem tržištu.

Na karti su detaljno istaknute turističke informacije o područjima od posebnog značaja (objektima, gradovima), aqua, adrenalinskim i zabavnim parkovima, objektima za špiljarenje i speleoavanture, stijenama za slobodno penjanje, zip line lokacijama, lokacijama promatranja ptica, lokacijama raftinga, kajak i kanu stazama te drugim vodenim sportovima, mnogim prirodnim i kulturno-povijesnim znamenitostima i atrakcijama, …

Uz 70 vrsta turističkih i prometnih informacija uz kartu se nalazi 46 vinjeta najznačajnijih atrakcija i znamenitosti Hrvatske, karta s popisom materijalne i nematerijalne baštine Hrvatske pod zaštitom UNESCO-a i tumač oznaka odnosno legenda na hrvatskom i engleskom jeziku.

Iako prvenstveno turistička, karta sadrži i kompletnu cestovnu mrežu s popratnim informacijama, mrežu željezničkih pruga, međunarodne zračne luke i pristaništa, te trajekte, brodske i brzobrodske (katamaranske) pomorske linije.

Zidna turistička karta Hrvatske s vinjetama na banneru s aluminijskim letvicama

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Zidna turistička karta Hrvatske s vinjetama na kappa mountu s aluminijskim okvirom

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 1000 mm, 1200 x 1200 mm i 1400 x 1400 mm (ovo su predloženi formata karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr  ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– tumač oznaka / legendu moguće je izraditi na više stranih jezika
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije (info vaše tvrtke), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

Turistička karta Hrvatske I.
(bez vinjeta)

Turistička karta Hrvatske I. bez vinjeta 00

Turistička karta parkova Hrvatske II.
(s vinjetama parkova)

Turistička karta parkova Hrvatske II s vinjetama parkova 00

Vinska karta Hrvatske II.
(tamnoplava podloga)

Vinska karta Hrvatske II tamnoplava podloga 00