Skip to content

Karta biljnog i životinjskog svijeta Hrvatske I.

Karta biljnog i životinjskog svijeta HR I 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Želite upotpuniti apartman, hotelsku sobu, recepciju, agencijski ili uredski prostor, želite ga učiniti atraktivnijim? Karta biljnog i životinjskog svijeta Hrvatske idealna je upravo za to. Dekorativan i koristan detalj koji nudimo u različitim dimenzijama … printanu na različitim materijalima … uokvirenu kao sliku, s letvicama ili kao poster koji možete uložiti iza stakla.

Uz to nudimo vam mogućnost personalizirane karte, samo vaše, s označenom lokacijom vašeg turističkog ili poslovnog objekta.

Učinite vaš prostor ugodnijim za boravak gostiju, dodajte mu vrijednost!

Opis karte

Karta biljnog i životinjskog svijeta Hrvatske nudi pregled bogatstva flore i faune, zaštićenih i endemskih vrsta, autohtonih pasmina, divljih životinja. Uz kartu Hrvatske s istaknutim parkovima i močvarnim područjima nalazi se popis svih parkova s informacijama o biljnom i životinjskom svijetu u njima, te niz definicija raznih pojmova vezanih floru i faunu.

Tu je i popis zaštićene baštine iz kategorija značajnih krajobraza, posebnih rezervata, park-šuma, zooloških i botaničkih vrtova, mjesta promatranja ptica, izvornih pasmina, …

Kao i na svim edukativnim kartama tvrtke Romario i ovdje su istaknute zanimljivosti vezane za biljni i životinjski svijet Hrvatske.

Zidna karta biljnog i životinjskog svijeta Hrvatske I 01

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Zidna karta biljnog i životinjskog svijeta Hrvatske I 02

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 733 mm, 1200 x 879 mm i 1400 x 1025 mm (ovo su predloženi formati karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– tumač oznaka / legendu moguće je izraditi na više stranih jezika
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije (info vaše tvrtke), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

Karta prirodnih čuda Hrvatske I.

Karta prirodnih čuda Hrvatske I

Karta kulturno-povijesnih atrakcija i znamenitosti Hrvatske I.

Karta kulturno-povijesnih atrakcija i znamenitosti Hrvatske I 00

Opća karta Hrvatske I.

Opća karta Hrvatske I