Skip to content

ZAGREB
Turistička karta grada II.

Karta šireg središta grada Zagreba II 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Opis karte

Turistička karta grada Zagreba postoji u dvije varijante. Jedna varijanta “ZAGREB – Turistička karta grada II., na hrvatskom i engleskom jeziku, namijenjena je turistima i posjetiteljima koje interesiraju prvenstveno turističke informacije i turistički sadržaji grada.
Osim osnovne karte i informacija više namijenjenih turistima sadrži i oznake i popis znamenitosti i atrakcija, te shematski plan tramvajskog prometa s prijelazima na autobuse. Druga varijanta “ZAGREB – Turistička karta grada I. namijenjena građanima grada” (pogledaj pod „ZAGREB – Turistička karta grada I.“) jednojezična je varijanta (hrvatski jezik).
Uz varijantu karte ”ZAGREB – Turistička karta grada II.” postoji i kreacija pod nazivom “Centar Zagreba u slici” gdje su u slici prikazane sve znamenitosti/atrakcije koje su označene i na karti, njih ukupno 86. Uz svaku sliku ispisan je i dvojezični (hrvatski i engleski) naziv znamenitosti/atrakcije.
Karte, a pogotovo varijanta ”ZAGREB – Turistička karta grada II.”, u kombinaciji s “Centrom Zagreba u slici” može biti idealno rješenje i korisna zidna dekoracija/ukras u hotelskim i hostelskim sobama, u privatnim apartmanima ili mogu biti i “ručne odnosno džepne” karte koje turisti mogu ponijeti sa sobom prilikom obilaska i razgleda grada.

Zidna karta šireg središta grada Zagreba II 01

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Zidna karta šireg središta grada Zagreba II 02

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 733 mm, 1200 x 879 mm i 1400 x 1025 mm (ovo su predloženi formati karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– cijelu kartu ili samo legendu moguće je izraditi i na drugom stranom jeziku
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije u prazne prostore oko karte (info vaše tvrtke, fotografije, popise, …), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

ZAGREB
Turistička karta grada I.

Karta šireg središta grada Zagreba I 00

ZAGREB
17 karata 17 gradskih četvrti grada

ZAGREB 17 karata 17 gradskih četvrti grada 00