Skip to content

ZAGREB
Turistička karta grada I.

Karta šireg središta grada Zagreba I 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Opis karte

Turistička karta grada Zagreba postoji u dvije varijante. Jedna varijanta “ZAGREB – Turistička karta grada I., na hrvatskom jeziku, namijenjena je građanima grada i posjetiteljima kojima su interesantne informacije vezane za život i rad u gradu.
Osim osnovnog plana zajedničkog za obje varijante sadrži i informacije poput dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola, fakulteta i nekih drugih koje su više interesantne samim građanima grada. Druga varijanta “Zagreb – Turistička karta grada II. namijenjen turistima odnosno posjetiteljima grada” dvojezična je varijanta (hrvatski i engleski jezik), a osim osnovnog plana i informacija više namijenjenih turistima sadrži i oznake i popis znamenitosti i atrakcija, te shematski plan tramvajskog prometa s prijelazima na autobuse (pogledaj pod „ZAGREB – Turistička karta grada II.“).

Zidna karta šireg središta grada Zagreba I 01

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Zidna karta šireg središta grada Zagreba I 02

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 733 mm, 1200 x 879 mm i 1400 x 1025 mm (ovo su predloženi formati karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– cijelu kartu ili samo legendu moguće je izraditi i na drugom stranom jeziku
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije u prazne prostore oko karte (info vaše tvrtke, fotografije, popise, …), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

ZAGREB
Turistička karta grada II.

Karta šireg središta grada Zagreba II 00

ZAGREB
17 karata 17 gradskih četvrti grada

ZAGREB 17 karata 17 gradskih četvrti grada 00