Skip to content

ZAGREB – 17 karata 17 gradskih četvrti grada Zagreba

ZAGREB 17 karata 17 gradskih četvrti grada 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 2.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Želite upotpuniti apartman, hotelsku sobu, recepciju, agencijski ili uredski prostor, restoran, želite ga učiniti atraktivnijim? Karte 17 gradskih četvrti grada Zagreba upravo su idealne za to. Dekorativan i koristan detalj koji nudimo u različitim dimenzijama … printanu na različitim materijalima … uokvirenu kao sliku, s letvicama ili kao poster koji možete uložiti iza stakla.

Uz to nudimo vam mogućnost personalizirane karte, samo vaše, s:
• označenom lokacijom vašeg turističkog ili poslovnog objekta
• logotipom i informacijama o Vašoj firmi

Učinite vaš prostor ugodnijim za boravak gostiju, dodajte mu vrijednost!

Opis karte

Grad Zagreb podijeljen je na 17 gradskih četvrti, a mi smo izradili kartu svake četvrti posebno. Neke su četvrti veće površine kao npr. Sesvete ili Brezovica pa su i dimenzije karata veće, a neke su poput Donjeg Grada i Gornjeg Grada – Medveščaka manje.
Sve su karte vrlo detaljne sa svim ulicama, cestama, trgovima i njihovim nazivima. Na kartama je označeno preko 150 vrsta sadržaja, a jedinstvenost čine granice 17 četvrti i 218 mjesnih odbora i sjedišta gradskih četvrti i mjesnih odbora. Dodatak uz kartu je tumač svih oznaka.
Važno je napomenuti da obzirom na Vaše potrebe možemo printati i karte dvije, tri ili više četvrti zajedno ili dio koji Vas interesira u različitim formatima.
Obzirom na veći broj karata i različite dimenzije molimo Vas da nam za kartu područja koji Vas interesira pošaljete upit

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– cijelu kartu ili samo legendu moguće je izraditi i na drugom stranom jeziku
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije u prazne prostore oko karte (info vaše tvrtke, fotografije, popise, …), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte slične karte

ZAGREB
Zidna karta cijelog grada
2,5 x 2,7 m II.
s četvrtima u boji

ZAGREB Zidna karta cijelog grada 2,5 x 2,7 m II. s četvrtima u boji xx

ZAGREB
Zidna karta grada
1,8 x 1,25 mm I.

ZAGREB Zidna karta grada 1,8 x 1,25 mm I. xx

ZAGREB
Turistička karta grada I.

Karta šireg središta grada Zagreba I 00

Želite naručiti kartu … pošaljite upit za ponudu! / You want to order a map … send a request for an offer!