Skip to content

OSIJEK – Karta grada Osijeka I.

OSIJEK - Karta grada I 00

Vrste prodaje:

grafička priprema = 1.000,00 eura
zidna karta na mat papiru, banneru (cerada), kappa mount, kappa line, forexu, naljepnici s aluminijskim letvicama ili aluminijskim okvirom.

Opis karte

OSIJEK – Karta grada I. jedno je u nizu izdanja karata većih gradova tvrtke Romario, izrađena je povodom Dana grada Osijeka, a sadrži 44 vrste informacija. Na karti su označene, a sa strane popisane znamenitosti i atrakcije grada na rijeci Dravi. Uz kartu grada nalazi se i uvećani plan „Tvrđe“, manja karta okolice Osijeka i tumač oznaka na hrvatskom i engleskom jeziku.

Zidna karta grada Osijeka I 01

Primjer zidne karte na papiru ili banneru s aluminijskim letvicama.

Zidna karta grada Osijeka I 02

Primjer zidne karte na kappa mountu uokvirene aluminijskim okvirom.

Zidna karta

PREDLOŽENI FORMATI: 1000 x 706 mm, 1200 x 847 mm i 1400 x 989 mm (ovo su predloženi formati karte, a karta se može printati i u drugim proporcionalno većim formatima)

CIJENA NA UPIT – obzirom na mogućnost brojnih kombinacija formata, materijala i dorade cijene šaljemo na upit koji možete poslati na romario@romario.hr ili nas možete kontaktirati na mobitel 099 7472 302.

DRUGI FORMAT KARTE – ukoliko imate potrebu za drugim formatom karte kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

ROK IZRADE – za sve karte rok izrade je 5 – 7 radnih dana

PLAĆANJE – plaćanje je po predračunu

DOSTAVA – dostava svih karata i formata moguća je na cijelom području grada Zagreba. Za dostavu u ostala područja Hrvatske molim Vas da nas kontaktirate na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Grafička priprema

– moguć je otkup grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak
– za više informacija kao i za cijenu grafičke pripreme za digitalni ili offset tisak kontaktirajte nas na romario@romario.hr ili na mobitel 099 7472 302.

Napomene

– cijelu kartu ili samo legendu moguće je izraditi i na drugom stranom jeziku
– na kartu možemo unijeti logotip vaše tvrtke, oznake lokacija filijala ili neke druge informacije u prazne prostore oko karte (info vaše tvrtke, fotografije, popise, …), odnosno kartu možemo kompletno prilagoditi Vašim potrebama

Pogledajte druge karte

Karta Osječko-baranjske županije I.

Karta Osječko-baranjske županije I 00

Turistička karta Osječko-baranjske županije s vinjetama I.

Turistička karta Osječko-baranjske županije I 00

Turistička karta Slavonije s vinjetama I.

Turistička karta Slavonije s vinjetama I 00